Nyheder fra Supercykelstierne

Her har du mulighed for at læse de seneste nyheder om projektet, samt at tilmelde dig vores nyhedsmail nederst på siden.

27. January 2014
Den 1. februar skifter Cykelsuperstier navn til Supercykelstier.
24. October 2013
Find den bedste cykelrute i Region Hovedstaden med ruteplanlæggeren CykelPlanen.
25. June 2013
Onsdag d. 26. juni kl. 12.00 bliver første spadestik til C97 Frederikssundsruten taget. Cykelstien kommer til at løbe langs Frederikssundbanen og vil krydse de mange S-togsstationer undervejs. Det vil give cykelpendlerne en unik mulighed for at koble cykling med S-tog.
21. May 2013
Danmarks Internationale Region arrangerer lørdag den 25. maj en 15 km fælles cykeltur og cykelaktiviteter ved Albertslund Stadion
21. May 2013
Bilen står i garagen og togkortet er gemt væk. Fem personer har i denne måned taget Cykelsuperstiernes Cykeludfordring op og kvittet bil og tog for i stedet at cykelpendle til og fra arbejde. Mød de fem testpendlere her og få svar på, hvad den største udfordring er ved at cykelpendle dagligt til arbejde. Og hvad det bedste er ved at cykle dagligt.
20. May 2013
En ny statslig aftale sikrer 104 mio. kr. til ni nye cykelsuperstier i hovedstadsregionen. Kommunerne og Region Hovedstaden, der står bag de nye ruter, glæder sig over, at der nu kan komme fart på udviklingen af de hurtige cykelstier. Se de ni ruter her.
17. May 2013
Udmøntningen af puljen til såkaldte supercykelstier i de fem største danske byer er netop offentliggjort. Ud af det samlede beløb på 172 millioner kroner får Cykelsuperstierne i hovedstadsregionen tildelt 104 millioner kroner.
14. May 2013
Cykelsuperstiernes cykeludfordring er skudt i gang. Fem bilister skal i denne måned kvitte bilen og i stedet hoppe på den tohjulede og cykle til og fra arbejde på den nye Cykelsupersti - Farumruten.
23. April 2013
Det er sundt at cykle. Faktisk så sundt, at de 28 cykelsuperstier, der er på vej i hovedstadsregionen, alene kan reducere sygefraværet med ca. 34.000 dage årligt. I dag åbner Farumruten, den anden cykelsupersti i rækken, og hovedstadskommunerne og Region Hovedstaden håber snart at kunne opgradere endnu flere cykelstier.
22. April 2013
Farumruten C95 er netop blevet indviet. I den anledning, gennemfører Sekretariat for Cykelsuperstier en spørgeskemaundersøgelse.

Pages